Podcast

Wil je op de hoogte blijven van onze ideeën/ervaringen of inspiratie opdoen over de ontwikkelingen in het communicatievak?

Luister dan naar onze podcastserie ‘In gesprek met’. In deze podcastserie gaan we in gesprek met diverse professionals die raakvlakken hebben met het communicatievak.

Afbeelding6
In gesprek met
Marjan Timmer
13 mei 2021
Wat zijn de uitdagingen voor de coachende communicatieprofessional?
Vandaag ga ik in gesprek met Marjan Timmer over de uitdagingen waar je in je werk als communicatieprofessional mee te maken kunt krijgen. Wat doe je wel of juist niet...
Afbeelding7
In gesprek met
Jorien Veenstra
22 april 2021
Samenstelling team Communicatie in een communicatieve organisatie
Met Jorien Veenstra ga ik in gesprek over haar rol als (nieuwe) manager van het team Communicatie, inclusief de ontwikkeling richting een communicatieve organisatie.
Afbeelding3
In gesprek met
Debora Timmerman
7 april 2021
Communicatieve vaardigheden tijdens digitale sessies
Met Debora Timmerman ga ik in gesprek over welke communicatieve vaardigheden er nodig zijn bij het organiseren en faciliteren van digitale bijeenkomsten en online sessies.
Afbeelding4
In gesprek met
Jim Kraaykamp
17 maart 2021
Communiceren als een communicatieprofessional
Met Jim Kraaykamp ga ik in gesprek over de communicatieprofessional van toekomst. Want steeds meer organisaties zien het belang van communicatie in, maar wat voor communicatieprofessionals zoeken zij?
Afbeelding2
In gesprek met
Edo van der Kuur
10 maart 2021
Regie nemen op het communicatieproces
Met Edo van der Kuur ga ik in gesprek over het regie nemen op je rol als communicatieprofessional. Waar begin je en misschien nog belangrijker waar wil je naar toe?
Afbeelding5
In gesprek met
Peter Knoers
24 februari 2021
Communiceren in een netwerksamenleving
Met Peter Knoers ga ik in gesprek over hoe organisaties van meerwaarde kunnen blijven in een netwerksamenleving en waarom ‘grensvlakprofessionals’ (mensen die met één been in hun organisatie staan en...

Jouw organisatie communicatiever maken?

Gratis whitepaper

In deze whitepaper leggen wij je uit waarom communicatieve organisaties beter en leuker zijn.

Aanbod

Team- en organisatie
ontwikkeling

Vergroot het communicatieve bewustzijn van de totale organisatie door de kwaliteit van diverse communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Teamontwikkeling Communicatie

Breng de afdeling Communicatie beter in positie om op een effectieve manier bij te dragen aan een communicatieve organisatie.

Community

Inspireer jezelf en help anderen inspireren in onze besloten online community voor en door communicatie professionals.