Disclaimer

Het copyright van deze website en bijbehorende content is vastgelegd door De C van. We stellen het op prijs dat je de inhoud niet verspreidt op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat wij dit niet toestaan. Bij twijfel niet doen, of per e-mail toestemming vragen via: chantal@decvan.nl.

  • Het is wel toegestaan om korte tekstfragmenten en one-liners te citeren op social media, of via blogs, voorzien van bronvermelding. Dank voor het delen!
  • Onze individuele begeleiding is bedoeld om jou te helpen bij het communicatiever maken van jouw organisatie of een andere communicatieve opgave. We kunnen je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door ons aangeboden kennis is geheel aan jou. We willen en kunnen je alleen helpen door het delen van onze kennis, ervaringen en strategieën.
  • Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn door ons ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in ons aanbod is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde programma’s, producten en diensten, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de gebruiker (jij).
  • Op geen enkele wijze kunnen wij (Chantal Kolleman en/of De C van) aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.
  • Dank dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is standaard juridisch geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben.

 

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van De C van van toepassing.