Communicatiever worden doen we samen

Teamontwikkeling Communicatie

Coaching

Communicatie in positie

Om ervoor te zorgen dat de organisatie communicatiever wordt, moet de afdeling Communicatie beter in positie worden gebracht. Zo kan zij haar verantwoordelijkheid nemen in dat deel van de totale communicatie. Om die meerwaarde te laten zien moeten de communicatieprofessionals:

Het inrichten van een communicatieve organisatie vraagt om maatwerk. Behoeften, omstandigheden en verhoudingen tussen organisatie en omgeving zijn nooit hetzelfde. Communicatie-professionals kunnen met actuele kennis en kunde inspelen op een breed scala aan behoeften van collega’s en de organisatie.

Dit vraagt ook om een andere positie van de afdeling Communicatie. Communicatieprofessionals kunnen hun verantwoordelijkheid nemen voor hun deel van het totale communicatieproces. Om die positie te kunnen bepalen en implementeren bestaat ons aanbod uit verschillende elementen. Deze kun je allemaal of in delen inzetten:

Jouw communicatieafdeling effectiever inrichten?

Wil je meer weten over hoe jouw afdeling op de juiste manier kan bijdragen aan een communicatieve organisatie? We begeleiden je graag bij het vinden van de juiste antwoorden. Laat ons weten wat jouw ultieme doel is en welke ervaringen je al meedraagt. We denken graag met je mee!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op:

Deze gemeenten
gingen jou voor

Overig aanbod

Team- en organisatie-
ontwikkeling

Vergroot het communicatieve bewustzijn van de totale organisatie door de kwaliteit van diverse communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Community

Inspireer jezelf en help anderen inspireren in onze besloten online community voor en door communicatie professionals.