Whitepaper

Hoe maak ik mijn organisatie communicatiever?

Gratis download

In deze whitepaper leggen wij je uit waarom communicatieve organisaties beter (en leuker) zijn. Wat het verschil is tussen communicatie als vaardigheid voor iedereen en als vak voor de communicatieprofessional. Hoe je de verantwoordelijkheid voor het communiceren gezamenlijk oppakt en verdeelt. En hoe je deze ontwikkeling in je team en organisatie (niet) aanpakt. 

Wat ga je ontdekken?

Door het lezen van deze whitepaper krijg jij:

Auteur

De C van is opgericht door Chantal Kolleman. Vanaf 2010 heeft Chantal veel verschillende rollen op het gebied van communicatie gehad, zowel als interne en externe communicatiepartner bij tal van gemeenten. Chantal heeft een unieke kijk op communicatieve organisaties. Aan de raderen draaien totdat het wordt zoals het zou moeten zijn, dat is waar Chantals kracht ligt. Goed kijken wie wat nodig heeft binnen de organisatie en medewerkers in staat stellen het op te pakken. Een team maken van individuen en zorgen voor een soepele en gestroomlijnde organisatie. Deze aanpak viel op in gemeenteland. Inmiddels is De C van gespecialiseerd in het communicatiever maken van gemeenten en wordt Chantal erkend als autoriteit op dit vlak.

Jouw organisatie communicatiever maken?

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

Aanbod

Team- en organisatie
ontwikkeling

Vergroot het communicatieve bewustzijn van de totale organisatie door de kwaliteit van diverse communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Teamontwikkeling Communicatie

Breng de afdeling Communicatie beter in positie om op een effectieve manier bij te dragen aan een communicatieve organisatie.

Community

Inspireer jezelf en help anderen inspireren in onze besloten online community voor en door communicatie professionals.